Min passion

Jeg hedder Tenna Qvortrup Olsen, og min passion er at hjælpe dig og andre selvstændige med at få optimeret jeres arbejdstid, så I når alle opgaver uden at skulle gå på kompromis med familielivet.

Jeg har altid været meget optaget af hvordan vi skaber det gode arbejdsliv. Min interesse i tid som fænomen blev vakt under min uddannelse. Men det helt store skift skete da jeg blev mor og sad med følelsen af, at min tid ikke rakte. Jeg optimerede min arbejdstid og fik indarbejdet gode arbejdsvaner.

For rigtig mange er tid en knap ressource, og derfor vil jeg gerne dele ud af hvad jeg ved, og hjælpe dig med at optimere din arbejdstid.

Kvinden bag Sund Arbejdstid

Jeg er uddannet Can.soc i Arbejdslivsstudier og Virksomhedsstudier fra RUC i 2017. Sidenhen har jeg suppleret op med kurser bl.a. i formidling, psykisk arbejdsmiljø samt hvordan man skaber forandringer.

Ved siden af min virksomhed her arbejder jeg i Frederiksberg Kommune med intern kommunikation, rekruttering, undervisning, udvikling og forbedringsprojekter.

Privat er jeg bosat i Hvidovre sammen med min kæreste og vores skønne lille pige.

Værdier jeg arbejder ud fra i Sund Arbejdstid

Her i virksomheden arbejder jeg ud fra arbejdslivsforskning, time management principper og teori omkring, hvordan vi lykkes med at etablerer nye vaner. Samtidig er de 3 værdier nedenfor grundstenen i alt her i foretagendet.

Tenna Olsen - Sund Arbejdstid

Optimisme

Optimisme er for mig en vigtig værdi, dels fordi vi som selvstændige står alene (og på ny grund) med mange forskellige opgaver. Dels fordi etablering af nye arbejdsvaner sjældent er nemt. Det handler om troen på, at du gør det godt. At være okay med, at du indimellem har dårlige dage. I morgen er en ny dag, og dine mål kan, og vil, lykkes. Det handler om arbejdsglæde, god energi og sund fremdrift. Så vil du lykkes!

Ro - natur

Ro

Ro står som modspil til det stress og jag, som rigtig mange oplever i hverdagen. Det handler om, at vi alle skal huske at stoppe op ind imellem, at vi er opmærksomme på os selv og menneskerne vi har omkring os, at vi gør vores bedste for at være til stede og ikke altid haste videre. Skal vi være effektive, skal vi også give plads til ro.

Gennemsigtighed - natur

Gennemsigtighed

Det skal være gennemsigtigt, hvad jeg i Sund Arbejdstid tilbyder og til hvilken pris. Det skal være nemt at gennemskue, hvad du kan forvente af forandring, og ikke mindst hvilken en indsats det kræver af dig.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse og for at hjælpe os med at forstå, hvordan du bruger siden. Se venligst vores persondatapolitik for mere information omkring cookies og persondatapolitik.

Kontaktoplysninger

© 2021 Sund Arbejdstid

CVR: 42091197

Kontakt: info@sundarbejdstid.dk

Facebook icon
Instagram icon
LinkedIn icon
Created with
Mailchimp Freddie Badge