To Do-listen du rent faktisk når

Slut med arbejdsdage, hvor du kun når halvvejs igennem dagens gøremål.
Her får du metoden til en To Do-liste, hvor du kan krydse alle dagens opgaver af. 

Det får du

En guide der er nem at tage i brug i en ellers travl hverdag.
Guiden er også til dig, der allerede skriver To Do-lister. 

Din effektive To Do

Det er ikke ligegyldigt hvordan du skriver din liste. Her får du metoden, der hjælper dig med at holde overblik, lave de gode prioriteringer og tage handling på dine opgaver.

Nem og enkel

Der er 7 enkle trin i guiden. Bare rolig det kræver ikke meget øvelse før du har styr på det. Herefter har du kun brug for 10-15 minutter til at skrive en To Do-liste, som du rent faktisk kan nå.

Når du siger ja tak til guiden, siger du samtidig ja tak til at modtage nyhedsbrev fra mig. Kvit og frit modtager du tips og tricks. Du er samtidig blandt de første til at høre, når jeg har nye værktøjer på hylden. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Hej!

Jeg har gjort det til min mission, at hjælpe dig, og andre hårdtarbejdende individer, med at optimere jeres arbejdstid, så I kan nå jeres opgaver på mindre tid.

I Sund Arbejdstid er jeg optaget af konkrete værktøjer og overskuelige vaner, der gør arbejdsdagene bedre og mere effektive. Min erhvervserfaring spænder fra rekruttering, undervisning og til udvikling og projektstyring. Min primære uddannelse er fra RUC med fagene Arbejdsliv og Virksomhedsstudier. 

Tenna Qvortrup Olsen